Monday, October 10, 2011

MAAFKAN SAYA....

               benda ni bukan sengaja der..first thing maaf la pada org yg telah aku ggu mlm tadi.mmg habaq btl2 aku x bley tidoq.resah semalaman..aku pon x tau apa jd kat aku.mcm ada something yg x terluah!nak nangis pon ada semalam coz aku amatlah terlalu geram..
                    1.aku dah paksa mata ni tutup n bg lena tp xmau gak.bkn kejap tp hampir 2 jam.klu aku ngadap                                                                                                                           buku automatik ngantok.huh!
                     2.ari ni(isnin) aku ada lab ngan kelas algebra!kelas yg mengecutkan perut aku..aku usha tidoq awl x mau bg ngantok...tapi...
                     3.aku terpaksa kcu owg len..cian la kat dia tu..mesti dia penat.maaf deh!

                dan pada hari ini aku mendapat ganjarannya...stat pkl 1 tgh ari aku dah kuyu..kuliah algebra dr pkl 2-4 petang.namun....hanya 30 minit ja aku dpt ilmu ari ni.ag 1 jam 30 minit aku tersenguk-senguk!sakit ati btol!habok pon tarak...

SAYA MINTA MAAF KEPADA LECTURER ALGEBRA SAYA KERANA SAYA X DAPAT BG TUMPUAN DALAM KELAS...

sekian..

2 comments:

  1. pee diaa hahahhah hang wat sakitkan ati ceq ka..? hang cakappp

    ReplyDelete